Tájékoztató a tanácsadásról

A projektfejlesztés az a szakasz, amelyben a jelentkezési lap kitöltését és értékelését követően a jogosultsági kritériumoknak megfelelő projektek vesznek részt. A Projektfejlesztés időszaka a szöveges és számszaki üzleti tervek elkészítését és leadását kívánja támogatni és elérni, mely időszak az üzleti tervek végleges leadásával ér véget.

A projektfejlesztési szakaszban a szöveges és számszaki üzleti terv kitöltéséhez a jelentkező Projektgazda/Céltársaság projektfejlesztési tanácsadási szolgáltatást vehet igénybe opcionálisan. Háromféle projektfejlesztési csomag került meghatározásra, melyek közül a Céltársaság választhat.

Az egyes projektfejlesztési csomag díjmentes.

A kettes és hármas projektfejlesztési csomagban az AIPA előzetesen kijelölt és minősített professzionális üzleti, pénzügyi, üzletviteli tanácsadással foglalkozó Tanácsadót bocsát a társaság rendelkezésére. Ezeknek a szolgáltatásoknak a díja a jelentkezési lap értékelését követően személyes egyeztetésen kerül megállapításra.

1. Projektfejlesztési csomag | Alapcsomag – 0 Ft


Felkészült ügyfelek számára tervezett csomag, mely igénybevétele esetén az ügyfél a honlapra feltöltött útmutatók segítségével, önállóan készíti el a szöveges és számszaki üzleti tervet.
Végleges beadás előtt Tanácsadói találkozó nincsen, kizárólag az AIPA Ügyfélszolgálatával egy rövid, maximum 1 órás személyes találkozó.
A szöveges és számszaki üzleti tervet a Projektgazda/Céltársaság önállóan készíti el

2. Projektfejlesztési csomag | Minőségbiztosítás, véleményezés – Egyedi díj


Olyan ügyfelek számára kialakított csomag, akik kis segítséggel, de alapvetően önállóan tervezik az üzleti terv kitöltését. A projektfejlesztési folyamat keretében a Tanácsadó iránymutatást ad, véleményez és javaslatokat tesz az üzleti terv tartalmával, formai követelményeknek való megfeleléssel kapcsolatosan.

Projektfejlesztés várható időtartama: 2-10 hét.

Tartalmaz 1×1,5 órás Tanácsadói konzultációs lehetőséget, illetve a személyes találkozót követően 2-3-szori rövid telefonos/írásos segítséget.

A személyes Tanácsadói konzultációra regisztrálni és időpontot foglalni az AIPA Kft. online rendszerében kell.

Céltársaság/Projektgazda alapvetően önállóan készíti el az üzleti tervét, az előzetes személyes, majd az írásos/telefonos konzultáció során megszerzett iránymutatások alapján.

3. Projektfejlesztési csomag | Projekt kidolgozás, tanácsadás – Egyedi díj


A harmadik csomagban a szolgáltatás lényege, hogy a szükséges üzleti terv dokumentációt az ügyfél inputjai alapján a Tanácsadó készíti el. Olyan ügyfelek számára ideális, akik alapvetően csak a projekt inputjait szeretnék a Tanácsadónak szolgáltatni. A projekt üzlet tervbe foglalásán felül a Tanácsadó a tervezett üzleti modellel kapcsolatos tanácsadást, véleményezést is nyújt.

Projektfejlesztés várható időtartama: 2-10 hét.

Tartalmaz 2×1,5 órás Tanácsadói találkozót, illetve további 2-3-szori írásos/telefonos konzultációt.

A találkozók és az írásbeli/telefonos egyeztetések során a Tanácsadó a megszerzett információk alapján összeállítja a Projekt szöveges és számszaki üzleti tervét.

A személyes Tanácsadói konzultációra regisztrálni és időpontot foglalni az AIPA Kft. online rendszerében kell.

Az üzleti terv összeállítását bár a tanácsadó végzi el, a Projekt tartalmi szempontjaiért és jellemzőiért a Céltársaság/Projektgazda felel, ezért a csomag önmagában nem garantálja a befektetés későbbi megvalósulását.